Arta Viennoiseriei
Vino să descoperi arta viennoiseriei printr-un curs practic de Irina Negara în care vei învăța să pregătești 10 tipuri de croissante dulci și sărate, în diverse forme, prin diferite tehnici cu aromele și gusturile tale preferate.
21 și 22 octombrie
Perioada cursului
21 și 22 octombrie
Irina Negara
Expert / Mentor
Cursul este pentru tine dacă
  • Ești pasionat/ă de patiserie
    și vrei să înveți cum să prepari croissante și alte viennoiseries autentice chiar la tine acasă, ca să îți impresionezi familia și prietenii.
  • Ești antreprenor/are
    și plănuiești să deschizi o brutărie sau patiserie artizanală și ai nevoie să înveți tehnici avansate, rețete testate și sfaturi practice pentru un start de succes.
  • Ești profesionist/ă
    și lucrezi în domeniul HoReCa dar vrei să-ți perfecționezi abilitățile profesionale în viennoiserie, să avansezi în carieră și să fii cu un pas înaintea concurenței.
  • Ești creator/e de conținut culinar
    și vrei să oferi audienței tale rețete spectaculoase, vizual atractive și tehnici profesionale care să te diferențieze în social media.
Structura cursului
Programul cursului
2 zile de curs practic cu intervalul 09:00-16:00 (pauză de masă o oră) în incinta laboratorului de producere Irina Negara din orașul Ialoveni
Tehnici pe care le poți aplica casă
Învață tehnici profesionale, ușor de pus în practică chiar și în bucătăria ta, folosind ustensile și ingrediente obișnuite.
Carte cu toate rețetele
Primești o carte completă cu rețete detaliate astfel încât să poți reproduce cu ușurință fiecare preparat.
Diplomă de participare
La finalul cursului obții o diplomă care certifică abilitățile dobândite și îți validează competențele în prepararea produselor viennoiserie.
Au rămas doar 5 locuri din 8
800€
Acum
Până pe 18 octombrie
1100€
Mai târziu
După 18 octombrie
Acum este momentul să crești!
O investiție în pasiunea și cariera ta
Nu plătești nimic acum, doar arăți intenția de a participa la curs.
Înscrie-te la curs